Wow se lige den Chanel taske!

Kender du den følelse? du stopper op på gaden, hver gang en kvinde går med en chaneltaske som du bare drømmer om at eje!

Jeg forstår virkelig godt den følelse. Sådan har jeg det selv. For Chanel tasken er ikke bare en unik og smuk taske, den har historie og klasse og passer til ethvert outfit. En fyr ville ALDRIG gå galt i byen, hvis han en dag stod med en chaneltaske til sin kæreste eller hustru. 

Det er en dyr taske og hvordan kan man få råd til sin helt egen Chanel taske uden at skulle leje eller låne den? Det er muligt, men det kræver en rigtig god løn eller at man tager handling og sparer op til den. 

De bedste råd til din chanel opsparing

  • Først og fremmest så aftal med dig selv, at du laver en opsparing som er konkret til den du ønsker dig. Gå på nettet og se de mange forskellige modeller også vintage modellerne. For måske du hellere vil købe en brugt vintage chanel, da de også er helt unikke i sig selv og den patina taskerne har klær tasken mere end noget andet. Lav en form for post it. Eller print alle billederne af de tasker du har udvalgt ud og hæng dem op på et stort stk. hvidt karton. Nu har du overblikket. 
  • Find priserne på taskerne og afgør hvilken taske du skal eje! Hæng billedet af tasken på dit køleskab eller rundt i huset, så du konstant bliver mindet om, hvad du drømmer om og hvad du skal spare op til. 
  • Spar op, ved at sælge ud af din garderobe. Sæt tingene til salg på internettet og lad alle pengene gå til taskens opsparing. Derudover kan du foreslå en af dine tætte venner at i holder et loppemarked og får solgt ud. 
  • Spar penge og drop takeaway, byture og alt du ikke har så meget behov for eller bare kan skære en smule ned på. Er det absolut nødvendigt at svinge forbi mcdonalds på vej hjem fra byturen? Eller kan du nøjes med nogle rugbrødsmadder derhjemme? Kan du ikke droppe frokosten på arbejdet i kantinen og i stedet selv tage rester med fra gårsdagens aftensmad? 
  • Gå efter tilbud i supermarkedet. På den måde sparer du også lidt her og der og så lav en madplan så du ikke impulskøber helt vildt. Før du ved af det, så har du råd til din taske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *