Varelotteriet er blevet moderne med mobil udgave af skrabeloddet!

Varelotteriet har været til i mange år i Danmark, og kan stolt kalde sig et af Danmarks ældste af slagsen. Senest er det nu også hoppet på den moderne vogn og er blevet til en online tjeneste, hvor du online kan skrabe dig til både store og små præmier. Det er blevet gjort simpelt og enkelt, og vi vil her introducere dig til hvordan du kan blive en del af spillet. Du kan også gå ind på vores hjemmeside Varelotteriet og læse mere om dine muligheder og komme i gang allerede nu!

Køb lottosedler og vind større præmier

For at deltage med skrabelodder i varelotteriet skal du købe lottosedler for minimumsbeløb per sæson. Dine skrabelodder er derfor betinget af køb. Afhængigt af hvor meget du spiller for kan du vinde gevinster for op til en halv million kroner. Derudover er der også andre spændende præmier at vinde, såsom rejsegavekort og forskellige penge præmie størrelser. 

Alt foregår online

Alt ved skrabelodder til varelotteriet er online – lige fra din betaling til dine gevinster. Du kan derfor altid nemt og hurtigt skrabe og deltage, da dine skrabelodder altid er lige ved hånden. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om at miste dine skrabelodder og dermed dine chancer eller dine eventuelle præmier, for alle lodderne gemmes online, så dine gevinster er altid på mobilen og lige til at finde. 

Fordele ved at gå online

Der er nogle fede fordele ved at skrabe på mobil, som for eksempel at du ikke skal bekymre dig om at miste dine skrabelodder. Derudover kan du også glæde dig over ikke at skulle bøvle med al den fnuller, der normalt opstår når du skraber. Og så er det som sagt en service, som er til gængelig når som helst og hvor som helst. Så lige når du kommer i humør til at spille, så kan du komme i gang uden at skulle ud og købe skrabelodderne først. 

Og hvorfor så varelotteriet?

Varelotteriet startede ud med oprindeligt at udlove dagligvarer som mad og husholdningsmidler som en del af lotteriet. Nu til dags drejer det sig om kontanter og gavekort, hvor varelotteriet kan tilbyde en vinderchance på mellem 60-65%. Derudover kan du spille med god samvittighed, da dele af overskuddet fra lotteriet går til sociale og humanitære organisationer. Et par eksempler er Rådet for Sikkr Trafik, Høreforeningen og Mødrehjælpen. Du kan derfor spille løs og skrabe de skrabelodder som du vil, og kan samtidig vinde fede præmier og støtte en god sag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *