Tre scandinaviske indretningstips

Det er de færreste som ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv har leget hjemmedekoratør og indretningsekspert og ellers bare rykket løs på tingene for at se om de så bedre eller værre ud end før. 

Indretning, og specielt boligindretning er noget der i disse år bliver mere og mere populært og har man det lille indretningsøje med, kan man og sagtens se at indretning nu til dags langt fra minder om indretning for bare et par år tilbage.

Tilbage i 00\’erne var det nemlig almindeligt at have stålmøbler med sort læder og en granitbordplade der matchede – det ikke ligefrem noget man ser alle steder man tager hen længere, faktisk er det næsten helt væk igen og de gamle granitflader er nu skiftet ud med planker (som er det nye sort) 

Hvis du er lidt i tvivl om hvad der er op og ned i denne boligverden, så har du heldet med dig, nedenfor finder du tre gode tips til at få et lidt mere scandinavisk hjem – for alle ved at dansk design er toppen inden for møbeldesign.

Planter – hvor mange har du?

Selvom planter ikke ligefrem er et møbel og oftest gror udenfor, så er de i stor stil rykket ind i vores hjem og stuer de seneste år. Det er som om det er gået op for boligindrettere at planter er en fantastisk smuk måde at lige bruge et par kvadratmeter på – og så ender der heller ikke med at flyde med nips over det hele.

Det planter kan, er at på naturlig vis optage plads, hvor der ellers skulle have stået noget møbel/nips. Det er i høj grad med til at gøre det endnu nemmere at være minimalistisk i sin indretning, noget der jo også er ufatteligt in i tiden.

Vægdekorationer

Hvis du ikke har noget på væggene derhjemme er det på høje tid for dig at komme igang. Det er, i dagens Danmark, blevet utroligt populært at male en hel bagvæg en pangfarve, det er i høj grad med til at skabe konstraster i et ellers helt hvidt rum.

Derudover kan du også med fordel se på eksempelvis emaljeskilte eller andre typer billeder til køkkenet, det går fantastisk sammen med de køkkenurter du selvfølgelig gror i vindueskarmen. Sidst bør du overveje rigtige billeder, i stor format, med en lys træramme. Rammen er i høj grad med til at gøre det nemmere for dig at matche det senere hen.

Læs mere om emaljeskilte her

8 tanker om “Tre scandinaviske indretningstips”

 1. Heej
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! 😀 Fortsat god dag, Asger

 2. Godt gået, Otteruphundeskov.dk Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
  De bedste hilsner. Ellie Y.

 3. Hej med jer,
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog 🙂 De bedste hilsner, Victoria

 4. Hej med jer,, Otteruphundeskov.dk
  I kommer ikke med så mange artikler for tiden? 🙂 De kærligste hilsner, Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *