Står du og mangler den rigtige lommeregner til dit studie?

Står du og skal til studere en matematisk uddanelse eller måske du blot skal til at starte i gymnasiet hvor du skal have matematik på A eller B niveau så kan det være du mangler nye redskaber til dine nye vigtige fag.

For at lære matematik lettest og hurtigt er det nødvendigt at have de rigtige redskaber. I lige netop Matematik er det vigtigt at have den rigtige lommeregner. Den rigtige lommeregner er både den hvor du lettest og hurtigst kan løse dine problemer, men det er også den som dine undervisere har valgt at fokusere på i deres undervisning.

Mange undervisere vælger i dag at undervise i den lommeregner model som hedder TI Nspire, denne model findes både som en standard lommeregner hvor du både kan lave grafer og oversigter og derved nemt som studerende eller elev, kunne se hvad det er du sidder og udregner.

Det smarte ved den er dog også at du kan købe en licens så du har hele lommeregner systemet på din computer. Du kan derfor let og overskueligt sidde og løse dine matematiske problemer og ligninger på en større skærm og din underviser kan hurtigt vise dig på storskærmen hvad det er der trykkes på så den studerende kan følge med på en let måde og derved lære faget hurtigere.

Ved at have programmet på computeren, gøres undervisningen også mere interessant og flere elever får mulighed for at lære matematikken på en ny måde. Programmet kan nemt lave spændende og overskuelige grafer og den studerende kan derved visuelt se hvad der skal udregnes.

En lommeregner er en investering som kan holde i mange år. Det er derfor vigtigt at man vælger den rette så man kan bruge den igen og igen. TI Nspire modellen er en tidsløs investering som studerende har brugt i mange år. Det er ikke en model som udgår men en lommeregner som der hele tiden gøres bedre og som kan opdateres.

Når du vælger at studere et matematisk uddannelse, kommer lommeregneren til at være din bedste ven og det er derfor nødvendigt at vælge en man er glad for.

Når du og dine medstuderende handler gennem studiekoeb.dk kan der forventes en god service og en viden om alle produkterne. Siden forhandler ikke andet end redskaber til studerende og er i kontakt med universiteter og skoler landet rundt. I kan derfor som klasse eller samlet studiegruppe, nemt bestille samlet og få det leveret til jeres skole, så i klar til jeres nye matematiske fag.

4 tanker om “Står du og mangler den rigtige lommeregner til dit studie?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *