Nyd lækker mad i skønne omgivelser i Faaborg

Sommeren er over os, og hertil kommer en masse gode muligheder for at opleve de skønne sider af smukke Danmark. Vores lille land har en masse små lokale perlr at byde på, det eneste du skal gøre er at finde dem og komme afsted. 

En sådan perle er Faarborg, som er din indgang til at opdage og opleve Sydfyn fra sin bedste side. Med skøn natur, hyggelig bymidte og spændende historie har Faaborg og Sydfyn meget at byde på. Hertil kommer de gastronomiske muligheder for at forkæle sig selv. 

Restaurant Klinten i Faaborg er lige netop stedet, hvor skøn natur møder ekstraordinær gastronomi. Placeret ved havet får du den flotteste udsigt til det Sydfynske Øhav, hvor du nemt kan tage en aftensgåtur langs vandet efter et lækkert måltid hos Restaurant Klinten. 

Mad til enhver begivenhed og enhver smag

Restaurant Klinten byder både på frokost og aftensmad, begge med et stort udvalg af lækre retter. 

Frokost menuen består blandt andet af velkendte klassikere såsom et sildebræt, pariserbøf, stjerneskud, hjemmelavede fiskefrikadeller, og et populært assorteret frokostbræt. 

Aftens menuen byder blandt andet på en lækker steak med håndskårne promfritter og sovs, Ribeye steak, en Cote de Boeuf, unghanebryst eller frisk fisk. 

Restaurant Klinten byder også på en sæsonmenu, som består af sæsonens lækreste friske råvarer, såsom friske grøntsager, fisk, kød og lignende. Når du vælger sæsonmenuen får du både forret, mellemret, hovedret og dessert, samt et stort vinsortiment. 

Du kan også finde en børnemenu, så du kan tage de små med på gastronomisk oplevelse. Her vil fu blandt andet finde pasta bolognese, paneret fisk og børnebøf, alt sammen med kartoffel purré eller pomfritter.

Anvend Restaurant Klinten til kurser og konferencer

Du har muligheden for at anvende den flotte begivenhed, som Restaurant Klinten byder på, og den skønne gastronomiske oplevelse ved at booke Restaurant Klinten til kurser eller konferencer. Med moderne lokaler og mere end 22 års erfaring med at hoste møder og konferencer er dette den perfekte mulighed for at tilføje god mad til oplevelsen. 

Alle gæster, som afholder et kursus, konference eller møde, får gratis yoga timer som en mulighed for et lille afbræk. Derudover samarbejder Restaurant Klinten med Lykke og Co, som afvikler teambuilding og sjove aktiviteter til kursister og konferencedeltagere, hvor i kan få et skræddersyet program til jeres event. Med moderne lokaler og den nyeste teknik er i i gode hænder hos Restaurant Klinten. Se mere på restaurant i Faaborg.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *