Naturlige Rattan møbler holder længe

Rattan møbler har et specielt navn, der måske ikke lige siger dig noget ved første øjekast. Men chancen for, at du før har set et Rattan møbel er stor. Rattan møbler er nemlig populære som aldrig før, og de findes i alle typer hjem.

Der er flere grunde til Rattan møblers popularitet:

  • De kan anskaffes i mange forskellige variationer
  • De er fremstillet af slidstærkt materiale
  • De er anvendelige til både indendørs og udendørs brug
  • Det er et miljøvenligt og bæredygtigt valg

Der er derfor et Rattan møbel til et hvert hjem, og det er ligeledes en måde at flytte en del af naturen ind i hjemmet.

Hvad er Rattan møbler?

Rattan møbler er forskellige møbelserier, hvor du kan vælge mellem et bredt sortiment af stole, borde, lænestole, sofaer, skamler, gyngestole og meget mere. De fleste møbler kan købes i forskellige farver som naturfarve, brun og sort.

Bæredygtigt materiale

Rattan er et miljøvenligt valg, da det er et bæredygtigt materiale. Rattan er lange vinstokke, der trives i de mere tropiske regnskove og vokser hurtigt. Stokkene vokser fra jorden og op ad regnskovstræer.

Rattan er et solidt materiale og egner sig derfor perfekt til møbler, da materialet er fleksibelt at arbejde med. Derfor er det muligt at lave møbler med forskellige mønstre, da materialet er let bøjeligt.

Stilart

Rattan møbler udformes i forskellige stilarter, så du har mulighed for at finde et møbel, der passer helt perfekt til dig og dit hjem. Du kan fx få spisebordsstole i et mere klassisk design eller mere alsidige stole, der passer til hvilket som helst bord.

Det er også muligt at få borde med glasplade, der har et enkelt og naturligt udtryk på grund af kombinationen mellem materiale og glas.

Flere af møblerne har et nærmest gotisk vintage design, der pynter flot og skiller sig ud fra mange andre mere typiske nordiske designmøbler. Stole, sengegavle og borde kan være flettet på en sådan måde, at der dukker betagende mønstre op.

Til udendørs brug

Møblerne er velegnede til udendørs brug i alt slags vejr. Det skyldes det slidstærke materiale, der kan modstå både kulde, varme og fugt. Der er derfor ingen begrænsninger, når du skal tænke et Rattan møbel ind i dit hjem; uanset om det er til køkken, stue, spisestue, udestue, terrasse, altan osv.

Uanset hvilket anvendelsesformål og anvendelsesområde dine Rattan møbler skal passe ind i, er du sikret møbler over flere generationer på grund af det holdbare materiale. Det er derfor både et godt økonomisk og miljøvenligt valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *