Menneskets bedste ven, hunden!

Hunden, menneskets bedste ven

Jeg tror, at de fleste hundeejere vil skrive under på påstanden om, at hunden er menneskets allerbedste ven. Den lille, firbenede skabning der altid tager imod dig med åbne armer (eller skulle jeg skrive poter?) når du kommer hjem, med glæde, kærlighed og følelsen af, at du virkelig har været savnet.

Verdens bedste følelse. Vores hunde er nemlig ligeglad med, om du har præsteret godt på arbejdet eller om du har fået gode karakter i skolen – for i hundens verden er du dens vinder og et og alt, uanset hvad der sker.

Den ser dig nemlig, for den du er – og så spiller alle andre ydre faktorer ikke ind.

Det afslappende, kærlige, omsorgsfulde og hyggelige selskab

Med andre ord er en hund det mest afslappende, kærlige, omsorgsfulde og hyggelige selskab, man kan tænke sig til. Alle hundeejere kender følelsen af lykke, når man ligger tæt omslynget med sin elskede hund – til trods for dårlig hunde ånde og beskidte poter, er denne følelse nu en gang den bedste. Fuldstændig uundværlig!

En hun er meget mere end blot hygge og afslapning. Langt de fleste firbenede venner trænger til daglig motion, til udfordringer og til leg og sjov. Denne måde at aktivere sin hund på er ganske vigtig i dens udvikling og trivsel. Ligesom vi mennesker har brug for frisk luft daglig, gør det samme sig gældende for hunde.

Hvis du spørger mig, findes der intet sjovere end at lege med sin hund. At se glæden i øjnene på hunden, der efter alt at dømme farer rundt i en ekstase af lykke, glæde og begejstring.

Til alle gode lege medfølger hundelegetøj – det gør legen sjovere, udfordre og aktivere din hund i højere grad. Der findes mange forskellige former for legetøj til hunde, og det handler blot om at finde det, både du og din hun bedst kan lide. Det gør legen endnu sjovere – for jer begge!

Der findes klassisk legetøj, som du kan kaste og få hunden til at hente og aflevere til dig. Men der findes også flere forskellige alternativer. Eksempelvis bolde/eller runde genstande hvor du kan komme foder i.

Her får hunden så til opgave at løse gåden og få fodret ud. Til stor udfordring, leg og sjov for hunden og formentlig til stor morskab for dig, som tilskuer. Det kan nemlig tage lidt tid for hunden, før gåden er løst – men de giver sjældent op!

Jeg anbefaler at nyde disse fantastiske stunder med din hund med et stykke legetøj.

3 tanker om “Menneskets bedste ven, hunden!”

  1. Heja Otteruphundeskov.dk
    Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer ;-P
    De kærligste hilsner. Elliot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *