Få lavet søgemaskineoptimering og tjen flere penge

En af de ting man som virksomhed med fordel kan lave for at øge sin indtjening, er at bruge tid og penge på at få sin hjemmeside søgemaskine optimering. For dem der ikke aner hvad søgemaskine optimering eller SEO som det også kaldes, er det det du gør når du googler på internettet og Google kommer med forslag til hjemmesider, der indeholder det du søger efter. 

Google undersøger samtlige hjemmesider og værdifastsætter dem, så de sider de mener er mest interessante, er dem der vises først. Det sker blandt andet ved at læse alle teksterne og se, om de indeholder de ord du søger på. F.eks. søger du på søde blomstede sommerkjoler viser Google de sider, der har ordene søde blomstede sommerkjoler i deres tekster.

Lav selv SEO eller få et bureau til at hjælpe

Det er muligt selv at lære at lave SEO. Der er masser af materiale ,der kan vise dig hvordan, men det er et meget tidskrævende arbejde, der kræver en del så du skal lyst og mod på det. Det er vigtigt at huske, at det viser sig positivt på bundlinjen. Hvis du ved at du ikke har tiden eller lysten til at lave SEO, bør du få et bureau til det. Du kan få mere info hos seovaekst.dk om, hvordan et bureau kan hjælpe dig med at blive set på internettet og få øget dit salg. 

Start med SEO når du laver hjemmeside

Optimalt er det smartest at starte med at få lavet en SEO analyse, inden man får lavet sin hjemmeside. Dermed kan SEO bureauet i samarbejde med programmøren og webdesigneren optimere din hjemmeside bedst muligt, allerede fra starten. Det er langt nemmere og billigere, end hvis hjemmesiden allerede er lavet. Især hvis det er en hjemmeside med mange kategorisider og undersider, der måske skal skrives helt om.

Det er vigtigt at huske, at det ikke er webdesignerens og programmørens spidskompetence at kunne SEO og det er derfor vigtigt at der er en ekspert med ind over, så det bliver gjort korrekt fra starten af så det endelige resultat bliver en hjemmeside der er grafisk flot, programmeret korrekt og er søgemaskine optimeret, så dine nye potentielle kunder kan finde dig på nettet og klikke på linket til din hjemmeside.

10 tanker om “Få lavet søgemaskineoptimering og tjen flere penge”

 1. Godt gået – Otteruphundeskov.dk
  Nu læste jeg lige “Få lavet søgemaskineoptimering og tjen flere penge” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Walter

 2. Heja Otteruphundeskov.dk
  Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. Fortsat god dag. Rosa

 3. Otteruphundeskov.dk Hey, Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder
  Rigtig god dag. Laura K.

 4. Hej
  Nu læste jeg lige “Få lavet søgemaskineoptimering og tjen flere penge” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 😉
  Kærligst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *