Dogging fun – er det lovligt?

Selvom dogging fun er en af de mest udbredte og dyrkede feticher i verden, så er det faktisk de færreste der har hørt om det og egentligt ved hvad de indebærer. Dogging fun er når en eller flere helt og aldeles fremmed mennesker mødes i et offentligt rum, det kunnne være i en park, på en strand eller i et skovområde, for at have samleje med hinanden. 

Man skal ikke lede længe nu til dags efter et dogging forum på internettet, før man finder et. På disse sider kan brugere, oftest imod betaling, være abonnent og derigennem få lov til at chatte med andre \’doggere\’. Her kan de få lov til at aftale mødested og hvordan og hvorledes.

Du sidder garanteret og spørger dig selv:

Er det overhovedet lovligt? 

Det korte svar er ja, det er lovligt at have samleje med folk du ikke kender ude i naturen. Du bør selvfølgelig, alt efter sagens natur, bruge din sunde fornuft og sørge for at i ikke bliver opdaget – det er nemlig ikke uden risiko og hvis du virkelig jokker i spinaten kan det ende med at sende dig i fængsel i op til fire år – det sidste de fleste mennesker havde forestillet sig da de sagde ja til \’en gåtur i skoven\’. 

Der er to love der kan fælde dig, og de handler om krænkelse af offentlig ro og blufærdighed. Du finder dem herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Sådan kommer du i gang

Hvis du sidder og tænker Hvor har man sex udenfor? Så bør du hoppe ind på en af de mange dogging sider der er på internettet og tage et kig på en af de interaktive kort. Her kan brugere på siden \’plotte\’ deres mødesteder ind og koble en kommentar på det. Nogen skriver at de er her og her på dette klokkeslet hver uge mens andre skriver at de havde den og den oplevelse.

På siderne kan du også læse meget mere og regler og retningslinjer til at undgå at blive opdaget og det der nu engang var værre. 

 

5 tanker om “Dogging fun – er det lovligt?”

  1. Otteruphundeskov.dk – Kære,
    Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu?
    Med venlig hilsen. Clara S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *