Din flytning skal foregå godt

Når vi rammer foråret og sommeren rammer vi også den store flyttesæson. Det er på denne tid af året, at folk flytter fra deres gamle hjem til et ny hjem og er klar til at starte på en frisk og installere sig et helt nyt sted. Den gamle bolig er solgt eller lejet ud, og det nye sted er købt eller lejet. Man er klar til det nye boligeventyr. Men inden da, skal tingene lige flyttes. Og det skal også planlægges, så processen forløber gnidningsfrit og til tiden. 

Hvordan vælger man flyttefirma?

Ja, det er et godt spørgsmål. De fleste flyttefirmaer har hjemmeside, og ærligt talt, kan det være meget begrænset, hvad der står af info, på disse sider. De fleste af dem tilbyder på privat – og erhvervsflytning og  nogle sågar både i ind- og udland. Så vælg det firma, som repræsenterer det du skal bruge, nogle firmaer flytter kun specifikke steder i landet og andre kører hele landet, du kan finde nogle her masser af billige flyttefirmaer

Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

De fleste firmaer har et startgebyr og en timepris. Nogle flyttefirmaer hjælper også med at pakke ting ned, så hvis man har brug for en ekstra hånd til det, kan det også lade sig gøre, så kan man bruge sin tid på andre ting så som at få det nye hjem på plads eller håndtere de mange administrative opgaver, der er i forbindelse med en flytning. Nogle af flyttefirmaerne har en formular, som man kan udfylde. Her skal du skrive hvor du flytter til og fra, hvilken dato du ønsker at flytte og eventuelt tid på dagen. Tid på dagen kan ikke altid tilgodeses.  

Hvor meget kan et flyttefirma hjælpe med?

Nogle flyttefirmaer tilbyder også møbelopbevaring af dine møbler, hvilket kan være en meget hensigtsmæssig ting, hvis du skal flytte ud af dit nuværende hjem inden du får overdraget nøglen til dit næste hjem. Spørg for en sikkerhedsskyld ind til om det er fugtkontrollerede lokaler, som dine kasser og møbler skal stå i. Hvis du har motorkøretøjer, som for eksempel motorcykler, biler eller en campingvogn, kan disse også opbevares. Du betaler for den tid, du skal have tingene opbevaret. 

Sikkerhed omkring flytning af dine ting og møbler

Det er en god idé at spørge ind til om flyttefirmaet er medlem af DMF, altså Dansk Møbletransport Forening, så du er sikker på at de lever op til de almene betingelser og krav. Hvis det ikke står på deres hjemmeside, kan du spørge firmaet i telefonen. 

 

5 tanker om “Din flytning skal foregå godt”

  1. Otteruphundeskov.dk Hejsa, Faldt lige over jeres artikel: Din flytning skal foregå godt og jeg er virkelig fan. 😀
    Arthur

  2. Fedt – Otteruphundeskov.dk
    God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? ;-P Fortsat god dag. Agnes D.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *