Digitaliseringen – derfor skal du følge med

Hvis du er en af mange danskere der enten går og drømmer om at være iværksætter eller allerede er det i forvejen, så er denne artikel dedikeret til dig. I denne artikel tager jeg fat på nogle af de fordele der har været ved at være erhvervsdrivende i en digital verden og hvilke faldgruber bør være klar over før du kaster dig ud i det digitale. 

Der findes næsten ikke den ting som digitaliseringen ikke har haft en indflydelse på nu til dags. NEMADVOKAT er et godt eksempel på en digital service der har gjort livet nemmere for alle. NEMADVOKAT har digitaliseret advokatbranchen og yder nu god service til alle klienter, uanset fysisk placering, online. 

Det har været med til at spare dem for et utal af kroner til flotte advokatlokaler og giver samtidigt alle involveret parter meget mere frihed. Nu kan kunder komme fra Grønland ligeså vel som de kan komme fra Bornholm, og advokaten kan sidde i alt fra Helsignør til Cape Town – det er smart, utrolig smart. 

Hvordan kan digitaliseringen hjælpe dit erhverv?

Uanset hvilken slags erhverv du driver eller gerne vil drive, så er der med garanti en eller anden form for digital løsning derude som vil gøre dit liv nemmere – det er bare et spørgsmål om at lede godt nok længe nok. 

Der findes alt fra planlægningsapps til CRM systemer til HR-apps der gør livet nemmere for alle parter, apps er blevet en stor ting indenfor både management og planlægning, og det er et paradigmeskift der kan mærkes over hele linjen. 

Nu til dags er det ikke længere nok at være god til at huske datoer, der skal være evner i planlægningsapps også, ellers kommer man desværre ikke langt i sidste ende. 

Sådan bliver du en teknik-haj

Hvis du betragter dig selv som en af de mennesker der burde have levet i 1970\’erne dengang alting virkede meget nemmere og tøjet knap så stramt, så stil dig om bag køen. Utrolig mange mennesker har det svært med udviklingen i teknologi og det bliver ikke nemmere. 

Derfor handler det også om at finde et ståsted i det teknologiske ræs hvor du rent faktisk kan følge med. Der vil altid være en hurtigere app eller noget bedre software, men hvis du virkelig inderligt føler at det du har fundet opfylder alle de krav du måtte have, så er der ingen grund til at skifte bare for at skifte. 

7 tanker om “Digitaliseringen – derfor skal du følge med”

  1. Otteruphundeskov.dk Hej, Ift. Digitaliseringen – derfor skal du følge med, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 🙂 Med venlig hilsen. Asger

  2. hej, Otteruphundeskov.dk
    Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
    Pft., Marie H. H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *