Den ultimative pakkeliste til sabbatrejsen

Hvis der er én ting der er blevet mere og mere moderne op igennem tiden, så er det at sige farvel til det magelige liv man nu engang er blevet van til og tage på eventyr i en fremmed kultur i nogle måneder – det er den såkaldte sabbatrejse. 

Sabbatrejsen kan også noget helt specielt og bliver ofte beskrevet som en af de bedste øjeblikke i de rejsendes liv, og som et øjeblik der i høj grad ændrede måden de så på livet på – og det er værd at slå et slag for! 

Denne artikel griber fat i nogle af de ting der er utroligt gode at vide, men svære at lure før man tager afsted. Der findes nemlig mange problemstillinger som de fleste rejsende kommer i på deres tur, som nemt kunne have været undgået hvis de bare have vidst det på forhånd. 

Første ting du bør vide:

Er at du kommer til at gå i meget af det samme tøj dernede og at det nok ikke altid kommer til at lugte lige fantastisk. Derfor er det en god idé at have en klar tanke om hvordan du har tænkt dig at vaske dit tøj på turen og på farten allerede før du tager afsted. 

Derudover er det en god idé at være klog omkring de ting du tager med, for hvis ikke du allerede vidste det, så duer hvide sokker ikke et sted som en ørken – her er Sorte strømper det eneste rigtige valg.

Anden ting du bør vide:

Er at du med garanti kommer til at fare vild på et eller andet tidspunkt på din rejse. Det er en af de ting der bare sker selvom du tager alle de forholdsregler som du overhovedet kan. En god måde at gardere dig bare en lille smule på er dog ved at have adgang til et såkaldt offline kort. 

Et offline kort er utroligt smart fordi det giver dig mulighed for at downloade regioner af forskellige lande direkte ned på din telefon, så du kan tilgå dem helt uden wifi. Det smarte ved offline kort er nemlig at GPS\’er ofte ikke har noget som helst at gøre med din adgang til data, og derfor vil du faktisk godt kunne bruge dit offline kort når du er faret vild ude i skoven et sted – så er det selvfølgelig bare et spørgsmål om hvor godt din telefon holder strøm og om du når det før den går ud.

3 tanker om “Den ultimative pakkeliste til sabbatrejsen”

  1. Otteruphundeskov.dk Hullehøj, Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! 😉
    Venlig hilsen, Alexander O.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *