3 ting du bør vide som nybegynder i poker

Poker er et kortspil, der indebære mange forskellige regler. Strategi til online poker kan derfor være en kringlet affære, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor har vi samlet 3 gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er nybegynder i poker, og gerne vil mestrer diciplinen.

1. Husk at folde

Sandsynligvis er den største fejltagelse, som mange begiver sig ud i, når man begynder at spille poker, at de spiller med alt for mange og for høje indsatser. Når du lige er begyndt at spille poker, vil du selvfølgelig gerne være en del af spillet, og det betyder, at du bliver ved med at hæve indsatsen med kort på hånden, der nødvendigvis ikke er særlig gode bare for at være en del af handlingen. og spillet Men at spille mere betyder ikke at man vinder mere, det betyder normalt blot at man mister mere end hvad man startede med som udgangspunkt.

2. Bluf ikke blot for bluffets skyld

Ligesom med det forgående råd, forstår mange nye pokerspillere det som om, at det at bluffe er en del af poker, men ikke præcis hvordan det hænger sammen med spillet. Der er ingen regel om, at man skal bluffe ved et bestemt beløb eller overhovedet gøre det i det hele taget under et pokerspil, men mange spillere har ikke lyst til at have vundet, medmindre de har prøvet at bluffe i poker først. Bluffs fungerer kun i bestemte situationer og mod bestemte mennesker man spiller imod. Så hvis du ved, at en spiller altid folder , er det bogstaveligt talt umuligt at bluffe mod denne form for spiller. Det er bedre at aldrig at bluffe end at bluffe bare for at prøve det af.

3. Spil ikke med for høje indsatser

Der er mange forskellige grunde til, at folk går op til en højere grænse i poker, end hvad de normalt ville spille med. Gode ​​grunde, som at de har vundet konsekvent på et lavere niveau og er klar til at rykke op, og dårlige grunde som linjerne er kortere for højere grænser. Spil ikke ved indsatser, der får dig til at tænke på de faktiske penge i form af det daglige liv eller med penge, du ikke har råd til at tabe. Selv hvis du havde en god og vindende rutine i gang, så pas på med at blive for modig og risikere det hele på bølgen af succes.

6 tanker om “3 ting du bør vide som nybegynder i poker”

  1. Heej, Otteruphundeskov.dk
    Nu læste jeg lige “3 ting du bør vide som nybegynder i poker” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
    Venlig hilsen. Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *